Dr Cezar Betianu

Pasiune pentru radiologie

Dr Cezar Bețianu, un medic care și-a dedicat cariera diagnosticului, de multe ori vital pentru pacient. Un specialist în radiologie și imagistică medicală care consideră că investigațiile imagistice efectuate la timp, precise și personalizate sunt esențiale pentru prevenirea afecțiunilor maligne și imbunătățirea metodelor terapeutice. Dr Cezar Bețianu este un medic care înțelege cât de îngrijorător poate fi atunci când ești suspect de o afecțiune severa, și cât de important este să ai un medic care să-ți explice ce urmează să se întâmple, un medic care să te liniștească și care să te asigure că ești pe mâini bune. Având o specialitate de bază în diagnosticul multor afecțiuni medicale, Dr Cezar Bețianu este medicul care ajută pacienții să obțină un diagnostic cât mai corect. Supraspecializat în radiologia intervențională, atent la detalii, dar și la confortul emoțional și nevoile pacientului, Dr Bețianu are o experiență clinică vastă, centrată în mare pe diagnosticul afecțiunilor oncologice. Dăruire, implicare și profesionalism sunt cuvintele pacienților sai. Dr Bețianu este un medic care lucrează îndeaproape cu alti specialiști, un medic care pune accent pe folosirea tehnicilor minim invazive în oncologie. 

Specialist în imagistică medicală și radiologie intervențională

Dl. dr. Cezar Bețianu este medic primar în radiologie și imagistică medicală cu supraspecializare în radiologia intervenționala. 

 Activate științifică, membru în diverse societăți profesionale naționale și internaționale, mentor pentru noua generație de specialiști în radiologie și imagistică medicală, cu o activitate clinică vastă, Dr Cezar Bețianu acordă un interes deosebit diagnosticului și tratamentului radiologic minim invaziv al cancerelor, în special în sistemul hepatobiliar (ficat/vezică biliară/pancreas), efectuând cu succes sute de proceduri.

Experienta profesionala

Dr. Cezar Bețianu realizează și stăpânește o gamă variată a tehnicilor radiologiei intervenționale.

Dl. dr. Bețianu are competențe în ecografie generală, CT și RMN, laborator de radiologie-imagistică medicală I.

2018-prezent

Medic primar radiologie și imagistică medicală

Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central, Dr Carol Davila, Bucuresti; 

2019-prezent

Medic colaborator radiologie și imagistică medicală

Centrul de diagnostic si tratament Provita, Bucuresti; 

2018-prezent

Medic colaborator radiologie și imagistică medicală

Spitalul Oncofort, Gral Medical, Bucuresti; 

2012-2018

Medic specialist radiologie și imagistică medicală

Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central, Dr Carol Davila, Bucuresti; 

2007-2012

Medic rezident radiologie și imagistică medicală

Institutul Clinic Fundeni, Spitalul Universitar, Spitalul Militar;

2005-2007

Medic rezident medicina de familie

Institutul Clinic Fundeni, Spitalul Universitar, Spitalul Militar;

17 ani de experiență clinică

Medic primar radiologie și imagistică medicală în cadrul unuia dintre cele mai mari spitale publice din România, Dr Cezar Bețianu a realizat mii de investigații imagistice, oferind un ajutor real pacienților în vederea obținerii unui diagnostic corect și detaliat. Folosind diverse tehnici de imagistică medicală, experiența clinică, cunoștințele medicale, combinate cu pasiunea pentru medicină și dorința de a ajuta, Dr Bețianu este medicul care are un rol important în diagnosticul, evaluarea și tratatmentul bolilor, medicul care contribuie la salvarea vieții unui pacient. 

"Cu capacitatea de a diagnostica multe afecțiuni în stadii incipiente, radiologia și imagistica medicală salvează vieți"

Dr Cezar Betianu, medic radiolog

A efectuat peste 1000 de biopsii minim invaziv în ultimii ani

A absolvit Liceul Militar din Câmpulung Moldovenesc, urmat de Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila din București, ulterior a ales să se specializeze în radiologie și imagistică medicală, Dr Cezar Bețianu are o experiență impresionată de biopsi efectuate sub ghidaj imagistic. 

Are un interes special în diagnosticul și tratamentul afecțiunilor oncologice, oferă pacienților posibilitatea de a obține o a doua opinie medicală, interacționează cu pacienții în mod constant, colaborează cu diverși specialiști, abordează și stăpânește o gamă largă a tehnicilor imagistice, Dr Cezar Bețianu este specialistul care oferă un ajutor real pacienților în vederea obținerii unui diagnostic corect și detaliat.

Unde activez

Clinica Top Doctors

0770 422 596

Gral Medical

021-323.00.00

Ce spun pacientii

Când ești cu un diagnostic dur pe trimitere, când primești informatii neconcludente despre boala ta te gândești că este o minune că ai ajuns la domnul doctor Cezar Betianu. Psihic eram terminat, dl doctor a stat de vorba cu mine, după ce ma văzut și eco m-a făcut să înțeleg cum stau lucrurile și să am răbdare să nu mă sperii și ca să nu riscăm puncție hepatică. Astăzi sunt bucuros că pot mulțumii domnului doctor. Să ne trăiți mulți ani domnule doctor și să aveți parte de multe reușite profesionale. Un om și un medic de excepție.
Este un medic specialist foarte foarte bun. Am fost la dânsul cu niște diagnosticuri puse de alți medici iar dumnealui mi-a citit cd-urile. M-a liniștit chiar psihic. Un medic foarte bun.

Solicitare dr Cezar Betianu

Date contact

Adresa

Clinica Top Doctors, Str Carol Davila, Nr 21a, Sector 5, Bucuresti

Email

dr.cezarbetianu@gmail.com

Programari

0770 422 596

Urmareste-ne